Контакт

За сите Ваши прашања и нарачки, слободно контактирајте не овде:

slatkarnicakanela@hotmail.com

Контакт форма

  Локација

  Ленинова бр.56, Струмица

  Братство Единство бр.36 Т.Ц. 2, Струмица

   

  Види насоки

  Детали на компанијата

  КАНЕЛА Т.П. ВЕСНА ЈЕФТИМ РИСТОВА