Skip to content Skip to footer

Дознај повеќе Октријте ја магијата Слатки вкусови
Слаткарница КАНЕЛА

Најубавата приказна од детските соништа

Како работиме

Многу љубов помешана со фантазија

со среќна мисла и малку магија…

Никола Ристов
-
И нспирацијата ја црпам најчесто од желбите на луѓето. Доволно е една средба и неколку зборови од клиентите за да се нурнам во мојата фантазија, а подоцна со мојот тим да направиме предмет кој треба да се јаде и се вика торта.

Уметниците се изразуваат на најразлични начини и преку најразлични медиуми. Способноста успешно да се реализира едно дело кое ќе биде допадливо за повеќето, на секој уметник му е достигнување.

Онлајн нарачки

Нашите производи

Сведоштва од клиенти

Слатки задоволства

Фантастични мајстори кои изработуваат слатки произиводи, на начин кој ги руши бариерите на стандардното.

1.000+ Задоволни клиенти годишно

Производи
0+

Оригинални производи

Години
0+

Искуство и традиција

Торти

Роденденски торти за вашите најубави денови.
Дознај повеќе

Колачи

Вкусни колачи за секоја пригода, забава и задоволство.
Дознај повеќе

Чуреци

Прекрасни чуреци полнети со суво овошје и локум.
Дознај повеќе

Тортата не оди во стомакот, туку во душата.

- Канела
Локација
  • Ленинова бр.56, Струмица
  • Братство Единство бр.36 Т.Ц. 2, Струмица
Контакт
034/331-945
034/344-357

2020-2024 © КАНЕЛА.

 Изработено од SERAFIMOV Group