Skip to content Skip to footer
НИЕ СМЕ КАНЕЛА

Многу љубов помешана со фантазија

Постојано со среќна мисла и малку магија… Дури и кога се работи за правење торти. 

 
Никола Ристов
CEO, Director
У Уметниците се изразуваат на најразлични начини и преку најразлични медиуми. Способноста успешно да се реализира едно дело кое ќе биде допадливо за повеќето, на секој уметник му е достигнување.

Во последно време, сведоци сме на фантастични мајстори кои изработуваат слатки произиводи, но на начин кој ги руши бариерите на стандардното, при тоа давајќи му примат на визуелното со огромна доза на уметничка екстраваганција.

z6m_4427-scaled-2.jpg

Олицетворение на кулинарските фантазии

Уникатни вкусови

Нарачајте торта што ќе ја паметите

Тортите имаат стандардна просечна висина од околу 10-тина центиметри.

01. Торти
02. Колачи
03. Чуреци
0+
Производи
0+
Години
0+
Клиенти
Нашите производи

Слатко луксузно задоволство

Испробајте ги нашите производи создадени од премиум состојки, приготвени до слатко совршенство.

malina-rubi-scaled-2.jpg
agoda-ro-al-scaled-2.jpg

Тортата не оди во стомакот, туку во душата.

- Канела
Локација
  • Ленинова бр.56, Струмица
  • Братство Единство бр.36 Т.Ц. 2, Струмица
Контакт
034/331-945
034/344-357

2020-2024 © КАНЕЛА.

 Изработено од SERAFIMOV Group