Создава ремек дела од торти: Македонскиот мајстор на слатките

Уметниците се изразуваат на најразлични начини и преку најразлични медиуми. Способноста успешно да се реализира едно дело кое ќе биде допадливо за повеќето, на секој уметник му е достигнување. Дури и кога се работи за правење торти. Во последно време, сведоци сме на фантастични мајстори кои изработуваат слатки произиводи, но на начин кој ги руши […]